Pehea e hānai ai i nā moa hoʻomoe i ka hoʻoilo?

I ka hoʻoilo, e emi ana ka mahana ma kekahi mau wahi, pehea e pani aihale moahana me ia?No ka hōʻoia ʻana i ke olakino o nā moa, hiki iā ʻoe ke hoʻomaka mai nā ʻaoʻao aʻe.E aʻo mai nā loea mahiʻai retech.

•E hoʻomalu i ka haʻahaʻa

Pono e nānā pono i ka haʻahaʻa o ka hale moa.Inā haʻahaʻa loa ka haʻahaʻa, e maloʻo ka hale moa, kahi e hoʻonui ai i ka wai inu o ka hui moa, kahi e alakaʻi ai i nā hōʻailona e like me ka maʻi maʻi i ka hui moa.Pono ia ma waena o 60 a 70%.I ka manawa like, pono e nānā i ka disinfection o kahale moae hoemi i ka nui o na ma'i iloko o ka ohana.

https://www.retechchickencage.com/layer-chicken-cage/

•Ea pono

E like me ka piʻi ʻana o ka mahana a me ka hāʻule, hoʻonui mālie a hoʻemi i ka nui o ka ea.

I ka wā o ka wela kiʻekiʻe a puni ke awakea, pono e hoʻokō ʻia ka ea maʻemaʻe, a ma ke ʻano anuanu mai ka pō a kakahiaka ma mua o ka piʻi ʻana o ka lā, kūpono ka nui o ka ea.

Hiki ke hoʻohana ʻia ka hoʻoheheʻe manawaleʻa i nā pō hāʻule a i ka hoʻoilo ke haʻahaʻa ka mahana e hōʻoia i ka paʻa o ka nui o ka ea a me ka mahana o ka hale moa.

Pono e hoʻonui mālie ʻia ka ea e pale ai i ka hopena o ka hoʻoluʻu ʻana o ka ea a me kahi hāʻule nui o ka haʻahaʻa mai ka hoʻomaloʻo ʻana i ka moa.

https://www.retechchickencage.com/broiler-chicken-cage/

• Hoʻonui i ka māmā

ʻAʻole hiki i ka kukui ke hoʻoikaika wale i ke kino o ka moa, akā, e hoʻoikaika pū i ka huna ʻana o nā hormones pituitary gland i loko o ka moa, i mea e ʻoi aku ka ikaika o ka hoʻomoe ʻana o ka moa.

No laila, pono e hoʻonui ʻia ke kukui artificial i ka hoʻoilo ma muli o ka pōkole o ka wā e hoʻoulu aihe moa hoomoee hoohua hou aku.

ʻO ka mea maʻamau, hoʻokomoʻia nā kukui uila i loko o ka hale moa, i hiki i ka mālamalama i loaʻa i nā moa ke hiki i nā hola he 15;Hiki ke hoʻohana ʻia ke ʻano o ka hoʻā ʻana i nā kukui i ke kakahiaka nui a me ka hoʻopau ʻana i nā kukui i ke ahiahi, i ʻoi aku ka lōʻihi o ka manawa māmā o ka hoʻomoe ʻana i nā moa i ka hoʻoilo ma mua o ke kauwela a me ka hāʻule 0.5 a 1 hola.

https://www.retechchickencage.com/layer-chicken-cage/

E ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou ma ka leka uila:director@retechfarming.com;

whatsapp:+86-17685886881


Ka manawa hoʻouna: Nov-09-2022

Hāʻawi mākou i ka ʻoihana, ʻoihana a me ka soultion pono.

KAUKAU HOOKAHI

E hoʻouna i kāu leka iā mākou: